Veče sa Ivanom Ivanovićem

PETKOM U 22:00

007 SEZONA – DVA TERMINA

„Veče sa Ivanom Ivanovićem“ – petkom u 22h
„Veče sa Ivanom Ivanovićem i muškarcima“ – ponedeljkom u 22h

Kultna emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" ušla je u sedmu sezonu.

Najgledaniji i najduhovitiji šou program u Srbiji nagovještava i najspektakularniju sezonu do sada. Dirigentska palica Ivana Ivanovića dodirnuće sve aktuelne teme, a u njegov studio će i dalje, iz nedelje u nedelju, ulaziti najatraktivnije svjetske i domaće zvijezde. Kvalitetna produkcija, „neozbiljni" scenaristi na čelu sa Ivanom i „top" gosti, garantuju dobru večernju zabavu.

U sezoni 007, veliki šou sasvim zasluženo je dobio dva termina.

Osim standardne postavke emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ koja je na programu svakog petka, sjajna ekipa „Četiri i po muškarca“ ima svoj zaseban termin i prikazuje se ponedeljkom u 22 sata. Duhoviti i šarmantni momci - Bane Raičević, Srđan Dinčić, Dragan Ilić, Slobodan Nešović Loka zajedno sa Ivanom, pretresaće sve aktuelne, društene teme i analizirati najzanimljivije događaje iz jednog potpuno drugačijeg ugla.

U okviru emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem i muškarcima" gledamo segment serijala “Marka Žvaka“ autorskog dvojca Dušana Šaponje i Dušana Čavića koji rade specijalne priloge za šou, putuju po Srbiji i obrađuju različite teme koje će muškarci komentarisati. Još jedan poseban segement čini i popularni „Državni posao“ koji je takođe osvježen novinama. 

„Ovo je veliki napredak u mojoj karijeri, Prva televizija i gledaoci su mi ukazali veliko poverenje koje ću se truditi da opravdam. Izuzetno se radujem novim izazovima jer mnogi su mislili da u Srbiji ovakav šou program ne može ni jednom nedeljno da se prikazuje, a evo, posle šest sezona dokazao sam da je ne samo to moguće, već i više od toga. Mi ćemo imati emisiju dva puta nedeljno. Uzbuđen sam jako zbog toga i sa nestrpljenjem iščekujem početak“, rekao je domaćin emisije Ivanović.

Poput svih najava emisija i nove sezone na Prvoj, i najava ovog šoua se izdvojila zanimljivim i duhovitim pristupom. Ivanović je u ulozi najpoznatijeg tajno

g agenta 007 što je simboličan ulazak u sedmu sezonu emitovanja.

Fotografije možete slati na e-mail: vecesaivanom@prva.rs

Autor i voditelj: Ivan Ivanović