Nikad nije kasno

UTORKOM U 21:00

O šou programu

Prvi šou koji pruža nadu svima koji su mislili da je za njihovu karijeru prekasno.

Ovo je takmičenje pjevača veterana (+45) koji će nas svojim životnim pričama upoznati sa snovima nesuđenih zvijezda, vječnih talenata.

Predstaviće nam se sjajni kandidati, izuzetni pjevači koji nisu napravili muzičku karijeru, a imali su kvalitet. Među njima su profesionalni lokalni pjevači kao i apsolutni amateri.

Kandidati će se predstavljati najvećim hitovima zabavne i narodne muzike.

Pored toga što će pjevati i pokazati da su odlični pjevači, kandidati će pričati o svojim zanimljivim sudbinama. Moto projekta je ostvarenje neostvarenog sna pod sloganom NIKAD NIJE KASNO.  Kandidati imaju želju da u poznim godinama i na zalasku ne tako uspješne karijere ispune svoj životni san i konačno se predstave milionskom auditorijumu, na velikoj sceni, na velikoj televiziji, pod svjetlima reflektora, propraćeni bendom i ovacijama publike. Jer zaista, nikad nije kasno da se postane prava zvijezda i ostvari davni, mladalački san.

Kandidate će ocjenjivati četvoročlani žiri, od kojih su tri člana stalna, a jedan član je gost. Stalnu trojku čine producent Grand Produkcije i kreator koncepta šoua Žika Jakšić, poznati kompozitor I tekstopisac Saša Milošević Mare i legenda narodne muzike Vesna Zmijanac.

U svakoj epizodi žiri ima i specijalnog člana. U premijernoj je četvrta stolica bila rezervisana za Željka Bebeka. A jedna od specijalnih gošći bila je i Lepa Brena.

Žiri ce komentarisati svaki nastup pjevača i na kraju svake emisije, odrediti koji kandidati nastavljaju dalje takmičenje.

Zbog specifičnosti repertoara, sve takmičare će na veličanstvenoj sceni pratiti veliki revijalni orkestar.

Veliko finale će odrediti pobjednika koji će biti izabran SMS i online glasanjem publike.

Emisiju vodi Dragana Katić.

Produkcija: Grand Production