Sinđelići

Domaći Seranovi su ponovo sa nama!

Treća sezona humorističke serije počinje od 29. februara na Prvoj TV. Sinđeliće čekaju nove avanture.

Serija “Sinđelići” koja je osvojila simpatije milionske publike, sa novim avanturama ulazi u treću sezenu emitovanja. Od 29. februara u 21.00 svakog radnog dana ponovo ćete pratiti život jedne savremene srpske porodice i uživati u njihovim običajima i moralnim vrijednostima na duhovit i zabavan način. Sjajna glumačka ekipa predvođena Vojom Brajovićem, Snežanom Bogdanović, Borisom Komnenićem, Goranom Radakovićem, Brankicom Sebastijanović… nasmijaće vas do suza.

U trećoj sezoni vaše omiljene serije, pratimo nove zgode i nezgode mnogobrojne porodice Sinđelić i njihovih prijatelja. Sreten i Lila su i dalje srećni u braku. Jedina stvar koja može da im naruši sreću jesu Sretenov brat Jezda i najbolji drug Fedor, koji za svaku situaciju u njegovom životu imaju neko nebulozno objašnjenje. Tenzije između Eve i Metodija su sve veće, i djeluje kao da je prava ljubav na pomolu. Ali, da li će njih dvoje konačno pronaći sreću, ili će ih zauvjek rastaviti izmišljotine Metodijevog ujaka Jezde?


I najmlađi imaju svoje probleme. Kolja je zaljubljen, a Gojko sa svojim drugarima, Debom, Vukom i Musom, prednjači u smišljanju najnovijih smicalica koje će da dovedu do mogućnosti da ga izbace iz škole. Ipak, Gojko će pokazati svoju ljepšu stranu, kada shvati da mu se dopada nova djevojčica iz razreda, Lara. Tereza, najpopularnija djevojčica u razredu, će usred jednog nesrećnog incidenta postati predmet ismijavanja. Biće joj potrebno mnogo volje i hrabrosti da povrati samopouzdanje.
A saznaćete i da li će i Jezda konačno pronaći ženu svojih snova, ili će nastaviti da živi svojim samačkim životom.

trejler Sindjelici nova sezona_prva.rs.cbr.mp4
 
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
   
 •  
 • 00:00:00 | 00:00:00
 •  
 •  
 •  
   
   
   

A kako je počelo:

Lila (Snežana Bogdanović) je moderna, obrazovana žena koja napušta svoje rodno mjesto i dolazi da živi u Beograd zbog svoje srednjoškolske ljubavi Sretena. Njih dvoje se srijeću nakon mnogo godina. On je ostao udovac sa tri sina, a ona je razvedena i ima dvije ćerke. Ljubav se odmah rasplamsala, pa odlučuju da se vjenčaju. Sreten je šaljivdžija, prije svega dobar čovjek, zato ga Dobrila toliko i voli. Suvlasnik je malog restorana i trener nižerazrednog fudbalskog kluba. Uvešće vas u čarobni svijet humora i zapleta koji će vas nasmijati do suza.

Ona pored ćerki ima i majku Kseniju koja je prati u stopu i ide svuda za njom. Sretan ima brata Jezdu. On je simpatičan, ali namćorast tip, neženja, koji krajnje posesivno vodi računa o svom bratu. Kada se Lila i Sreta vjenčaju nastaje prava zbrka. Dvije porodice koje čine dva različita svijeta, treba da se ujedine i da složno i u miru žive pod istim krovom. To u prvi mah izgleda kao nemoguća misija. Naravno tu je i Sretenov najbolji prijatelj Fedor, koji je lokalni neradnik, ali je Lila sa njegovom ženom Nikolinom ostvarila prijateljski odnos. I čitav taj galimatijas likova i sudbina odvija se sa puno humora oplemenjujući gledaoce vedrinom i vjerom u ljubav.Adaptacija teksta: Biljana Maksić i Srđan Dragojević
Uloge: Milena Dravić, Voja Brajović, Snežana Bogdanović, Boris Komnenić, Branislav Lečić, Goran Radaković, Milica Mihajlović...
Režija: Dejan Zečević

Radnim danima u 21.00h