Strasti Toskane

RADNIM DANIMA U 20:20

Italijanska hit serija o ubistvu, zaverama, tajnama i nemogućoj ljubavi...

SVAKOG DANA NA PRVA TV

 

Prva televizija od 9. januara obradovaće svoje gledaoce sjajnom italijanskom serijom "Strasti Toskane". Serija je već osvojila region.

Smrt uglednog vinara Luke Monfortea i osuđivanje mlade devojke za njegovo ubistvo, uzdrmali su život stanovnika mesta Vilalba.

Aurora je moderna junakinja koja se za svoju slobodu bori protiv onih koji su se urotili protiv nje i zatvorili je iza rešetaka. U pozadini svega stoji nemilosrdna borba za dom, staro neprijateljstvo suprotstavljenih porodica, tajne, borba dva brata za ljubav jedne žene. Naizgled idilična Toskana krije mnoge tajne, a spletke i intrige njenih stanovnika prikovaće gledaoce za male ekrane!


Aurora Taviani (Ana Safroncik) je imala samo 18 godina kada je optužena za ubistvo oca svog dečka Alesandra Monfortea (Roberto Farnesi). Nakon godina provedenih u zatvoru, Aurora se vraća na slobodu mnogo jača nego pre i odlučnija u nameri da spere ljagu sa svog imena. I dalje voli Alesandra koji je se odrekao nakon očeve smrti. On je usmeren na izgradnju porodičnog carstva ali se i dalje se bori protiv svojih osećanja prema Aurori pogotovu kad je ugleda nakon osam godina. Još uvek slomljen zbog očeve smrti ne želi da veruje u Aurorinu nevinost, ali i dalje je želi. Alesandro ima mlađu braću Edoarda kojeg pokreće takmičenje sa starijim bratom, i Mateja koji smatra da nema ništa zajedničko s njima. Tu je i sestra Elena koja nikada nije uspela da se osamostali. Njihova majka Livia nepodnošljivom lakoćom prihvata smrt svog supruga Luke Monfortea. Tesa Taviani namerava da se vrati u Primaluće nakon izlaska njene sestre iz zatvora kako bi zavela najbogatijeg i najmoćnijeg čoveka u Vilalbi, Ruđera Kamerana. Ali planove joj remeti čovek bez novca, u kojeg se zaljubila prvi put u životu. Marzia Taviani (Karin Proja) je druga Aurorina sestra koja se takođe vraća u gradić nakon sestrinog izlaska iz zatvora. Otavia je njhova baka koja je srećna što su se unuke vratile ali ne želi da podrži Aurorinu želju da istina izađe na videlo verujući da je vreme koje je prošlo zauvek zakopalo tajnu koju niko ne bi trebalo da sazna...

Upoznajte likove:

Aurora Taviani

Imala je samo 18 godina kad je optužena i osuđena za ubistvo oca svog dečka. Danas ima 26 godina i poseduje neospornu lepotu i hrabrost kakvu poznaju samo oni koji su iskusili bol i patnju. Svi je smatraju divljakušom koja nije u stanju da kontroliše svoj nagon. To je išlo u prilog onima koji su želeli da zaključe istragu o ubistvu Luke Monfortea bez ikakvih posledica. Međutim, Aurora odbija da bude žrtva i želi da otkrije istinu koja će sprati ljagu s njenog imena. U njoj i dalje živi velika ljubav za Alesandra i potajno se nada da će ga vratiti.

Tesa TavianiNe bi se vratila u Primaluće, čan ni nakon puštanja njene sestre iz zatvora, da ne namerava da zavede najbogatijeg i najmoćnijeg čoveka u Vilalbi, Ruđera Kamerana. Tesa je nasledila cinizam i okrutnost od svoje majke, kao i njenu senzualnost. Njen smisao za ironični humor odaje pametne i dobro smišljene strategije kojima postiže svoje ciljeve. No Tesa gubi iz vida cilj i smisao za igru u kojoj joj nema ravne kad se zaljubi prvi put u životu, i to u čoveka koji nema ni prebijene pare.

 

 

 

Otavia Taviani

Otavia s radošću dočekuje svoje unuke na imanju Primaluće, srećna što su joj se vratile nakon perioda otuđenosti. Međutim, ne može da podrži Auroru u potrazi za istinom. Neke tajne dovode u opasnost one koje su im bliski.

Eva TavianiMajka sestara Taviani i Otavijina ćerka. Bila je ljubavnica Luke Monfortea koji je bio spreman da ostavi svoju porodicu zbog nje. Ubrzo nakon Lukine smrti ona nestaje i premda telo nikada nije nađeno, smatra se mrtvom. Sećanje na Evu potpiruje sukob između sestara Taviani i njihove bake. Tesa, Marzia i Otavia žele da veruju da je mrtva jer su je u Vilalbi svi doživljavali kao neodgovornu majku i problematičnu ženu koja je izazvala skandal. Međutim, Aurora veruje da je Eva još živa i da ih nije napustila svojom voljom, nego je bila primorana na to.

Alesandro MonforteAlesandro se protiv boli bori na način da oko sebe stvara prividno savršen svet. Međutim, ni veza s drugom ženom ne može da potisne ljubav koju oseća prema Aurori.

Edoardo Monforte


Edoardo pati zbog Alesandrove dominantne ličnosti, koja je postala još izraženija nakon smrti oca. Pokušava da se nametne, ali svojim nepromišljenim delima unosi napetost u porodicu.

Produkcija: Italija, 2012.

Glumci: Ana Safronik, Đorđa Vurt, Paola Pitagora, Barbara de Rosi, Foberto Farnesi, Luka Kapuano,

Originalni naslov: La tre rose di Eva