PRVA TV

Mi smo PRVA televizija.

PRVA Televizija Crna Gora počela je sa emitovanjem programa 19. marta 2012. godine nakon jedinstvene rebranding kampanje u komercijalnim medijima na crnogorskom tržištu - ''PRO TV postaje Moja PRVA''. Pročitaj više >< Pročitaj manje

PRVA Crna Gora dio je Antenna group, vodeće medijske grupacije u jugoistočnoj Evropi koja posluje na teritoriji Crne Gore, Srbije, Slovenije, Grčke i Rumunije.

Sa potpuno novim i modernim sadržajima, inovativnim vizuelnim identitetom, kvalitetnim informativnim, serijskim i fantastičnim šou programom, najmlađa medijska kuća u Crnoj Gori vrtoglavo je osvojila tržište, i danas je jedna od najgledanijih TV stanica u državi sa najširom ciljnom grupom.

PRVA Crna Gora, pored najboljeg informativnog, fimskog, serijskog, sportskog i muzičkog sadržaja nudi i najkvalitetnije reklamno vrijeme, praćeno cjelodnevnim programskim sadržajima svakog dana i živim emisijama koje uređuju i vode najpopularnija crnogorska TV lica.

PRVA Crna Gora je u septembru 2015. ponovo osvježila svoj vizuelni identitet, prateći najsavremenije trendove. PRVA je svakodnevno prisutna u svim domovima, dokazujući zašto je omiljena TV stanica na teriotoriji Crne Gore.

PRVA Crna Gora je nacionalni emiter, koji osim televizijskog programa emituje nacionalno i radijski program PRVA Radio. Program PRVE Crna Gora možete pratiti i putem svih nacionalnih kablovskih operatora.

Adresa:

Bulevar Džordža Vašingtona 56/6 81000 Podgorica

E-mail: info@prvatv.me